כך תכינו מעדן שוקולדי מענג בטעם של מעדן דני. מבננה, תמרים ואבקת חרובים או ספוטה שחורה בעונה. מזון הכי בריא, טעים ומזין שיש. ממלא את הגוף באנרגיה ובכוח חיים ועשיר בויטמינים ומינרלים ובנוגדי חמצון.
רכיבים למעדן שוקולד:
בסיס:
3- 4 תמרי מג'הול (ללא גרעינים) אורגני (תלוי במתיקות שאוהבים).
1 -3 בננות אורגניות (תלוי במתיקות שאוהבים)
אפשרות 1:
1 ספוטה שחורה
*הספוטה השחורה היא פרי עונתי במרקם של מוס שוקולד, בעל מתיקות מעודנת ובשילוב עם התמר יש לו טעם שוקולדי.
שימו לב יש להשתמש בפרי בשל בלבד! איך יודעים שהפרי בשל: כשהפרי נעשה רך, אבל ממש ממש רך.
מעט מים חיים.
אפשרות שנייה:
חצי כף אבקת חרובים אורגניים (מומלץ אבקת חרובים בהירה של תבואות).
חצי אבוקדו או 2 כפיות טחינא.
מעט מים
כיצד מכינים מעדן שוקולד?
שמים את כל הרכיבים בבלנדר, אני הכי ממליצה על בלנדר ואקום – היחידי שלא מחמצן את התוצרת הטרייה!
מוסיפים מים (הכי כדאי מים חיים) בהתאם לסמיכות הרצויה, ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי.
אוכלים בתענוג רב 🙂
מאיפה הכי כדאי לקנות פירות ועלים ירוקים אורגניים? כנסו לכאן
רוצים ללמוד עוד כיצד לחיות בתדר חיים גבוה?
הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה של יוֹל ותקבלו ישירות לתיבת המייל שלכם מאמרים, טיפים, הטבות ומידע על אירועים קרובים : )