צרו קשר: yol@yolway.co.il

יול זיגלבאום 054-632-4422

יול
  • ראשי
  • אודות
  • מפגשים אישיים
  • סדנאות
  • מאמרים
  • מתכונים
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • מפגשים אישיים
  • סדנאות
  • מאמרים
  • מתכונים
  • צור קשר

עוגת גבינה טבעונית

יול
  • ראשי
  • אודות
  • מפגשים אישיים
  • סדנאות
  • מאמרים
  • מתכונים
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • מפגשים אישיים
  • סדנאות
  • מאמרים
  • מתכונים
  • צור קשר
אין תגובות
איך מכינים עוגת גבינה בלי גבינה? קבלו מתכון לעוגת גבינה טבעונית מנצחת לקראת חג השבועות שמתקרב.

בכל הסדנאות שאני מארגנת אני מכינה עוגות טבעוניות מדהימות עם מלא רכיבים בריאים ומזינים. התגובות שלרוב אני מקבלת הן של פליאה והשתאות, איך מכלום אני מכינה עוגות כאלה טעימות להפליא. למה כלום? אני שואלת, כי אין בהן חלב, ביצים, חמאה וכו’ הם עונים. אז זהו שממש לא צריך מוצרים מהחי בכדי להכין עוגות מאלפות.

לכבוד חג השבועות שמתקרב אני משתפת אתכם בעוגת גבינה ללא גבינה משובחת שעשויה מכל השפע שיש לטבע לתת לנו.

עוגה גבינה טבעונית – רכיבים:

בסיס העוגה

אפשרות ראשונה (יותר מתאימה ילדים):

פתי בר מקמח כוסמין.

חלב ממקור צמחי (סויה, שקדים, אורז, קשיו, קוקוס).

אפשרות שנייה: 

200 גרם של אגוזים קצוצים גס כמו: לוז, פקאן, מלך, וקשיו.

3 ל- 4 כפות סילאן ללא סוכר, הכי מומלץ של נאות סמדר.

 

מילוי העוגה:

1/2 1 כוס קשיו מושרה שעה במים.

קורט מלח הימאלייה או ים אטלנטי.

1/2 כפית וניל

1/3 כוס מייפל איכותי או סילאן (תלוי ברמת המתיקות שאתם אוהבים).

2 כפיות עמילן תירס לבן (cornstarch)

1/2 1 כפיות אגר אגר

400 מ”ל חלב קוקוס

מיץ מחצי לימון

 

אופציות לקישוט העוגה:

    • אגוזי פקאן קצוצים דק.
    •  שבבי קוקוס.
    • פירות יער כמו אוכמניות ותותי עץ.

 

כלים:

תבנית אינגליש קייק

סיר קטן

בן מרי

בלנדר

מעבד מזון

 

אופן הכנה:

2 אפשרויות לבחירה עבור בסיס של העוגה:

  • אפשרות ראשונה (יותר מתאימה ילדים):

מפוררים לתוך התבנית פתי בר מקמח כוסמין.

שופכים מעליו מעט חלב ממקור צמחי.

מערבבים ומצמידים עם מזלג לבסיס של התבנית.

 

  • אפשרות שנייה: 

200 גרם של אגוזים קצוצים גס כמו: לוז, פקאן, מלך, וקשיו.

שופכים מעליהם בין 3 ל- 4 כפות סילאן (בהתאם למתיקות שאוהבים).

מערבבים עם האגוזים הקצוצים.

משטחים את האגוזים עם הסילאן על בסיס העוגה.

מכניסים למקפיא.

קרם וניל למילוי העוגה:

1/2 1 כוס קשיו מושרה שעה במים.

שמים את הקשיו בבלנדר,

מוסיפים את יתר הרכיבים של הקרם וניל,

מערבבים בבלנדר,

מעבירים לסיר קטן,

מחממים בבן מרי עד שמתקבלת תערובת קרמית,

שמים את הקרם על בסיס העוגה,

מחזירים למקפיא.

אופציות לקישוט העוגה:

  • לקצוץ דק מאוד מעט אגוזי פקאן ולפזר מעל העוגה.
  • לפזר מעל העוגה שבבי קוקוס.
  • לשים פירות יער על העוגה כמו אוכמניות ותותי עץ.

נסו בבית וספרו לי איך יצא לכן…

בתיאבון 🙂

השארת תגובה

ביטול

11 טיפים מתנה ממני:
מאמרים חדשים:
איך סגרתי מינוס ענק בשישים יום?

איך סגרתי מינוס ענק בשישים יום?

  “אני רועדת מרוב התרגשות מינוס עקשן שאני עובדת כבר למעלה משנתיים לסגור אותו, נסגר היום וזו פעם ראשונה מזה

האם אכילת פירות היא לעשירים בלבד?

האם אכילת פירות היא לעשירים בלבד?

    הרבה שואלים אותי גם בייעוצים האישיים וגם בטיולי הפירות שאני מארגנת איך אפשר להסתדר כלכלית עם אכילת פירות

נעליים יחפות – ללכת עם ולהרגיש בלי

נעליים יחפות – ללכת עם ולהרגיש בלי

ללכת עם נעליים יחפות זה כמו להתחיל לנשום אחרי שמורידים מחוך. זה להרגיש את כל מה שאני דורכת עליו, ממש

פרלינים משוקולד חרובים

פרלינים משוקולד חרובים

הסוד לפרלינים טעימים טמון באיכות הגבוהה של הרכיבים, מלאים ואורגניים. קבלו מתכון פשוט וקל להכנה וללא סוכר! רכיבים: 3 כפות

תגיות
801010 אוזני המן אוכל חי אורגני בלנדר בריא בריאות בר קיימא בת קיימא דני הילינג חובז'ה חרובים טבעונאות טבעונאי טבעונות טבעוני טיפול אלטרנטיבי טיפול הוליסטי טעים כוסמת כלכלה כסף ללא גלוטן ללא טיגון ללא סוכר ללא שמן מזון מזין מייבש מזון מן הצומח מעדן מעדן דני מתכון ניקוי ניתוח סלט פירות קציצות רואו רוטב רוטב לסלט רטבים רפואה משלימה שייק
© כל הזכויות שמורות - יול זיגלבאום. "המידע באתר נשען על התנסותי האישית ואינו מהווה תחליף או המלצה רפואית כלשהי." -יול
דאודורנט טבעי ֻ| יול
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס