רכיבים:
הסוד של הטעם העשיר של הקציצות טמון באיכות של הרכיבים.
קונים ישירות מהמגדל שלכם תוצרת של חקלאות אורגנית ובת קיימא שנקייה מרעלים,
ללא מוצרים מן החי, ללא שמן, ללא מלח, ללא חומרים משמרים וללא חומרי טעם וריח הכי טעימות שיש.
קישוא אורגני בינוני עם הקליפה
1 כפית גבעול סלרי אורגני מיובש וטחון במטחנת קפה
1 כפית עלי סליקורניה
1 כוס כוסמת אורגנית
2 כפות גדושות טחינא גולמית אורגנית
2 כפות עירית אורגנית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה אורגנית קצוצה
מעט מים (במידת הצורך)
2 כפות מיץ לימון אורגני
חתיכה קטנה של עלה ירוק של שום אורגני או בצל ירוק ( לא הכרחי)
מעט זעתר אורגני
אופן ההכנה:
הכנת הכוסמת: משרים את הכוסמת למשך 4 שעות. מעבירים למסננת שוטפים מדי פעם עד הוצאת צופציק לבנבן וקטנטן.
מגרדים את הקישוא בפומפייה, מוסיפים את הסלרי הטחון והסירקוניה, מערבבים ושמים בצד 20-30 דקות.
טוחנים את הכוסמת המונבטת במעבד מזון ומוסיפים לקישואים ומערבבים בעזרת כף ביחד עם שאר המצרכים. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים כדורים ומעט משטחים אותם לעובי של כחצי ס"מ ומניחים על גבי נייר אפיה חום ומכניסים למייבש מזון על 48 מעלות למשך 6-7 שעות.
* כשאין מייבש מזון אפשר להשתמש בתנור בחום הכי נמוך שאפשר עם דלת פתוחה.
אם מעדיפים קציצות יבשות יותר – ניתן להפוך את הקציצות ולייבש בין חצי שעה עד שעה נוספת.
אם אין בכוונתכם להגיש מיד, את תוספת הייבוש בצעו חצי שעה לפני ההגשה.
הצעה להגשה עם רוטב עגבניות רואו למתכון כנסו לכאן
כתבו לי איך יצא לכם
בתיאבון 🙂
רוצים ללמוד עוד כיצד לחיות בתדר חיים גבוה?
הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה של יוֹל ותקבלו ישירות לתיבת המייל שלכם מאמרים, טיפים, הטבות ומידע על אירועים קרובים : )