חומרים:
4 פרוסות לחם כוסמין מחמצת
שמן קוקוס אורגני
חומרים לבלילה:
1 כף קמח חומוס אורגני
2 כפיות טחינא משומשום מלא מונבט
2 כפיות פסיליום (קליפות של דגן)
מים לפי הצורך
מעט מלח ים אטלנטי או ההימליה.
מעט תבלינים לפי הטעם, אפשרות:
מעט פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כורכום וכמון.
אופן ההכנה:
שמים את החומרים של הבלילה בצלחת עמוקה,
מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים עד שמקבלים
את המרקם הרצוי.
טובלים בבלילה פרוסת לחם משני צידיו.
מחממים במחבט מעט שמן קוקוס ומורידים לאש נמוכה.
מניחים במחבט את הפרוסה עם הבלילה ומחכים בסבלנות עד שישחים קלות
והופכים לצד השני ומחכים שישחים גם הוא.
מוציאים את הפרוסה מהמחבט ומניחים בצלחת.
באופן הזה מכינים את יתר הפרוסות.
בתאבון 🙂