הסוד לפרלינים טעימים טמון באיכות הגבוהה של הרכיבים, מלאים ואורגניים.
קבלו מתכון פשוט וקל להכנה וללא סוכר!
רכיבים:
3 כפות טחינא גולמית מעורבבת עם 3 כפות מים.
2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה.
1 כף סילאן אורגני לדרגת מתיקות בינונית או מייפל אורגני לדרגת מתיקות גבוהה יותר.
2 כפות אבקת חרובים אורגנית בהירה (עדיף של תבואות).
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בבן מרי.
כשכל הרכיבים מתערבבים לתערובת אחידה וקרמית מוזגים לתבנית של פרלינים.
- אפשר להחביא בתוך כל פרלין אגוז לוז או צימוק.
מכניסים למקפיא.
לאחר כמה שעות מוציאים מהמקרר ומתענגים על הטעם.
רוצים ללמוד עוד כיצד לחיות בתדר חיים גבוה?
הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה של יוֹל ותקבלו ישירות לתיבת המייל שלכם מאמרים, טיפים, הטבות ומידע על אירועים קרובים : )