רכיבים לכ-8 פנקייקים בינוניים:
1/2 כוס כוסמת ירוקה אורגנית
סילאן אורגני וללא תוספת סוכר
מים או חלב צמחי
שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה
קערת זכוכית
מחבת
כיצד מכינים?
משרים את הכוסמת ללילה
מסננים את המים ושוטפים את הכוסמת.
שמים את הכוסמת בבלנדר עדיף בבלנדר ואקום
מוסיפים 1/2 כוס מים או חלב צמחי שאוהבים
2 – 3 כפיות סליאן (בהתאם למתיקות שאוהבים)
מערבלים למרקם של בלילה
אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים / חלב צמחי
מורחים מחבט בשמן קוקוס ומחממים לחום גבוה
בעזרת מצקת קטנה מוזגים מהבלילה למחבט משטחים מחכים שיווצרו בועות והופכים לצד השני.
מגישים עם כדור גלידה מבננה קפואה או פרוסות של בננה, מקשטים מעל במעט סילאן או מייפל, ומפזרים מעל גם שבבי אגוזים.