אני לא מאמינה שאני כותבת את המילים הללו, אבל מאז שהבנלדר ואקום של אוזן נכנס לחיי הויטמיקס יצא לגימלאות. מי שעד לא מזמן נחשב להשקעה הכי שווה שעשיתי, פינה את מקומו לדור הבא.
מה כל הרעש סביב הבלנדר ואקום?
כאשר מערבלים את המזון בבלנדר רגיל, כמו ויטמיקס, האוויר בשילוב עם הסכינים מחמצן את התוצרת החיה ומשנה את הטעם ואת המרקם שלה, וגם גורם להיפרדות של הנוזלים מהסיבים. לעומת הערבול הרגיל, הבלנדר ואקום מוציא את כל האוויר לפני שפעולת הערבול מתחילה. פעולה זו של הוצאת האוויר מונעת את תהליך ההתחמצנות ושומרת על הערכים התזונתיים של הפירות הירקות והעלים הירוקים. הטעם הנפלא של השייקים והצבע הזוהר שלהם לא משאירים מקום לספק – פשוט עולם אחר לגמרי!
אז נכון שהכי עדיף לאכול את התוצרת טרייה ובלי שום חיתוך או עיבוד אפילו מינורי. אבל לשתייה של שייק יש יתרונות רבים, כמו ללמוד לאכול עלים ירוקים, או ללמוד לאהוב פירות חדשים שלא כל כך רגילים לאכול. בנוסף אנשים שעושים את צעדיהם הראשונים בתזונא חיה לרוב מתקשים לאכול הרבה פירות וירקות, ושתייה של שייקים מאוד עוזרת להגדיל כמויות של מזון חי בתפריט. עם שתיית השייקים אנשים מדווחים על עלייה משמעותית באכילה של תוצרת חיה וטרייה, על עלייה ברמת החיים והחיוניות של הגוף, ועל גמילה מהתמכרויות לקפה, רטלין, מתוקים מעובדים, בצקים, אכילה רגשית ועוד. גם אנשים שהם כבר פירותנים ורואואיסטים ותיקים מאוד שמחים לגוון מדי פעם את התזונא בשייק טעים, גלידה או רוטב פירות מענג. ואם כבר לשתות שייק אז רק מבלנדר ואקום ששומר על כל הערכים התזונתיים ושופע בנוגדי חמצון.
איך הרומן שלי עם הבלנדר ואקום התחיל?
איך שהשמועה על המוצר החדש הגיעה לאוזני מיד הרמתי טלפון לגיא נעם היבואן וקבענו הדגמה אצלי בבית, היה משהו בהסבר שנשמע לי מאוד הגיוני. מיקמנו את שני הבלנדרים אחד על יד השני והתחלנו לעשות שייקים: שייק מעלים ירוקים, עגבניות ותפוחי עץ, כל אחד מהם בנפרד, ובשני הבלנדרים ביחד באותו הזמן ועם אותה כמות של תוצרת. וזה פשוט לא להאמין בהבדלים. הנה תראו בעצמכם:
המבחן האמיתי: בלנדר ואקום מול הויטמיקס ראש בראש
השייק הירוק:
הצבע הירוק בשייק של ויטמיקס הלך והתכהה במהירות לנגד עינינו ולאט לאט החלה היפרדות ברורה בין הנוזלים לסיבים ולקצף. השייק מהואקום נשאר בצבע ירוק זוהר ויציב במשך כל זמן ההדגמה וללא היפרדות הנוזלים וללא קצף. והטעם נפלא פשוט אין מה להשוות. ההבדל היה כל כך משמעותי שהיה לי ממש קשה להאמין למה שעיני רואות. עוד אחד אמרתי וישר עברנו לשייק האדום.
השייק האדום:
השייק של העגבניות הראה תוצאות דומות. השייק של הויטמיקס היה ורדרד ועם קצף והלך ונפרד לנגד עינינו ואילו השייק של הואקום היה אדום, זוהר ויציב במשך כל זמן ההדגמה. הטעם של הויטמיקס היה כמו של סלסה ושל הואקום היה פשוט טעם של עגבניות טריות. וגם פה ההבדל בכמות היה גדול לטובת הואקום.
השייק התפוחי:
השייק של תפוחי העץ שבר את הרצף. שני השייקים היו יציבים וזהים בכמותם. השייק של הויטמיקס היה יותר בהיר מהשייק של הואקום, אבל הטעם לא השאיר מקום לספק. טעם של תפוחי עץ אמיתי לעומת טעם של תפוח עץ שעבר תהליך של עיבוד, מזכיר טעם של עוגת תפוחי עץ.
איך שסיימנו את ההדגמה מיד רציתי לכתוב ולספר לכל העולם ואשתו על החדשות המרעישות, אבל גיא עצר אותי ואמר לי שלפני שאת משתפת את כולם את קודם צריכה לנסות את המכשיר במשך תקופה ורק אז. אמרתי לו שאני לא צריכה זמן כדי לדעת שיש פה עסק עם מוצר מהפכני, אבל הסכמתי שיש לבדוק את אמינות המוצר ואיך הוא מתפקד בשוטף, ואיך הוא עומד בעומס של הכנת השייקים השונים. את הבלנדר ואקום שלי רכשתי מיד בתום ההדגמה, זה היה בחודש מאי 2017. מאז כל יום אני מכינה איתו שני שייקים בבוקר ושניים אחר הצהריים גם עם פירות קשים וקפואים והוא בהחלט עושה את העבודה!
ומה לגבי חמאות וממרחי אגוזים?
עם הבלנדר ואקום של אוזן אפשר להכין גבינות קוטג', גבינות סמיכות, גבינות רכות, שמנת וחלב אגוזים.
חמאות אגוזים (שהן בלי מים בכלל) אי אפשר להכין איתו. אבל מאז שרכשתי את הבלנדר ואקום אין לי שום חשק או צורך להכין חמאות בויטמיקס, למרות שעדיין יש לי את שני הבלנדרים, בגלל שההבדל בטעם ממש מהותי.
האם בלנדר ואקום נבדק במעבדה?
מכון המחקר לאנליזות של המזון באוניברסיטת suwon בקוריאה – food analysis research center בדק את תכולת הפוליפנולים באוכמניות כחולות (blue-berries), פעם אחת בטחינה ללא ואקום ופעם שנייה בטחינה עם ואקום. האוכמניות הן פירות יער שמכילות הרבה מאוד נוגדי חימצון ממשפחת הפוליפנולים. את בלנדר הואקום ניתן להפעיל ללא יצירת הואקום, כך שאפשר לנטרל כל פרמטר אחר (למשל החומר ממנו מורכב הסכין, מהירות הסיבוב וכו') ולבדוק רק את השפעת יצירת הואקום בתוך המיכל על כמות נוגדי החימצון. בנוסף החוקרים בדקו גם את הכמות של ויטמין A, שגם הוא נוגד חימצון חשוב, והתוצאות בהחלט מרשימות!
כמות נוגדי החימצון ממשפחת הפוליפנולים בטחינה עם ואקום הייתה 186.96 לעומת 70.96 בטחינה ללא ואקום.
כמות הבטא קרוטן, שגם הוא נוגד חימצון חשוב, הייתה 3.11 בטחינה עם ואקום לעומת 0.86 בטחינה ללא ואקום.
לחצו כאן כדי לצפות בדוחות המעבדה המקוריים.
מה היתרונות של הבלנדר ואקום?
עם השימוש בבלנדר ואקום של אוזן גיליתי שבנוסף לאי החמצון של המזון יש לו גם הרבה יתרונות נוספים והם:
- אי חמצון התוצרת החיה.
- שייק חי וזוהר.
- טעם עסיסי ולא מעובד של הפירות בשייק.
- יעילות של הזמן – בזמן הוצאת האוויר והערבול לא חייבים לעמוד ליד הבלנדר,
אלא אפשר לעשות דברים אחרים בזמן הזה. - נענוע המכשיר – אם העלים לא יורדים לכיוון הסכינים בזמן הערבול, במקום פעולת הדחיסה עם המוט בבלנדר הרגיל, אפשר לנענע את גוף המכשיר עד שכל התכולה יורדת אל הלהבים.
- 3 תוכניות פעולה – לבלנדר ואקום של אוזן יש שלוש תוכניות: ואקום + ערבול; רק ערבול: פולסים ורציף; רק ואקום.
- קלות בניקוי – יתרון ענק של הבלנדר ואקום של אוזן הוא שכל החלקים שלו מתפרקים וניתנים לשטיפה כולל הסכינים.
- כלי אחסון ואקום – בנוסף הוא מגיע עם כלי לאחסון שגם ממנו אפשר להוציא את האוויר לשמירה טובה יותר של השייק.
- טריות השייק נשמרת הרבה מאוד זמן לאחר ההכנה שלו. השייק לא מתחמצן במשך שעות אחרי הערבול (אפשר לראות אחר מספר שעות שאזור המגע עם האוויר מתחמצן וכל היתר נשאר בצבעו הזוהר).
- מהירות סיבוב סכינים יחסית נמוכה – שומר על רמת ערכים גבוהה של התוצרת החיה באותה איכות טחינה כמו של הבלנדרים החזקים.
- 80 KPA – מוציא החוצה את מקסימום האוויר בזמן פעולת הואקום.
- מחיר שווה – מכיוון שהסכינים בבלנדר ואקום מסתובבות ללא אוויר, מספיק מנוע חלש יותר מויטמיקס לערבול זהה, מה שמוזיל מאוד את העלות של הבלנדר ושומר על רמת ערכים גבוהה של התוצרת החיה.
- אחריות יצרן ויבואן של שנתיים. בלנדר ואקום של אוזן הוא מותג של חברה קוריאנית בשם Hanssem Ozen.
באירופה אותו מוצר בדיוק נמכר תחת המותג Vidia. - המיכל עשוי מ-Tritan פולימר חזק שבו משתמשים גם מותגי הבלנדרים המובילים והוא BPA free.
האם לבנדר ואקום יש חסרונות?
ומה עם חסרונות? אתם בטח שואלים, אז כמו לכל דבר טוב גם לבלנדר ואקום יש כמה חסרונות והנה הם:
- אין מוט – חסרון שהכי בולט לעין הוא שאי אפשר לערבל עם מוט, אך החיסרון הזה נפתר בקלות עם נענוע ידני של גוף הבלנדר.
- שימוש הכרחי במים – חיסרון נוסף הוא שחייבים לשים קצת מים. ולכן אי אפשר להכין אתו חמאות, אבל את כל היתר כן. כולל גבינות אגוזים נפלאות סמיכות ורכות, חלב אגוזים וגלידות שיוצאות מעט רכות אבל הטעם אלוהי!
- דיוק סגירת המכסה הוא חסרון נוסף. בגלל הוואקום כל החלקים צריכים ל"שבת" בדיוק במקומם. אם לא לגמרי מקפידים עשויים לגלות בתום הוצאת האוויר שהוא לא באמת הוציא אותו ואז יש לדייק את סגירת המכסה ולחזור שוב על פעולת הוואקום מחדש. עם תשומת לב, ניסיון ופז"ם תפעולי גם החיסרון הזה נעלם.
- פרידה כואבת מהויטמיקס שותפות ארוכת שנים. פרידה עם הודיה בלב על הרבה שנים של בריאות, שעכשיו עוברת שדרוג נוסף עם הבלנדר ואקום.
לדעתי היתרונות עולים על החסרונות ובגדול!
אני התקדמתי לבלנדר ואקום של אוזן ועכשיו תורכם להשתדרג ביחד איתי!
זהו אני כבר לא מסוגלת ללכת אחורה. לאחר שהתנסיתי בבלנדר הוואקום, אני לא מסוגלת להכין שייק בבלנדר רגיל, עצמתי ככל שיהיה. הטעם של השייק בבלנדר הוואקום הרבה יותר טעים ומתוק, הצבע חי וזוהר יותר ואני מקבלת מאות אחוזים יותר של נוגדי חמצון. אז איך אפשר להכין שייק בבלנדר רגיל, אחרי שנחשפים לבלנדר כזה? אז זהו שאי אפשר.
לדעתי הבלנדר הזה שובר את כללי המשחק של שוק הבלנדרים ואין לי ספק שבשנים הקרובות נראה עוד הרבה יצרנים שמייצרים בלנדר ואקום, אחרת הם פשוט ייעלמו. הבלנדר הזה הוא מהפכה של ממש, מהפכה שדומה למהפכה שעשו מסחטות המיצים בטכנולוגית הסחיטה האיטית.
מכיוון שאני מכירה בתרומה העצומה של שייקים איכותיים בתהליכי הריפוי של הגוף ושל הנפש, וכל כך מאמינה במוצר הזה ובתרומה שלו לשדרוג של הבריאות שלי ושל בני משפחתי, גיא נעם היבואן של בלנדר ואקום של אוזן החליט לתת לקוראים שלי הטבה שווה במיוחד בסך של 100 ש"ח!
והאמת שהמחיר שלו מפתיע והוא 1480 ש"ח בלבד (מותגי הבלנדרים המובילים בשוק, עולים פי שניים ויותר ובעיני הם הרבה פחות רלוונטיים למי שבאמת מחפש מוצר שמקדם בריאות).
כלומר, יש לכם אפשרות לרכוש את הבלנדר במחיר של 1,380 ש"ח (במקום 1480 ש"ח).
שימו לב שהמחיר כולל משלוח עם שליח עד הבית.
מה אתם צריכים לעשות כדי לקבל את ההטבה?
להתקשר ישירות לגיא נעם היבואן: 072-2237524
ולציין קוד קופון: יוֹל תדר החיים. ותקבלו הטבה בסך של 100 ש"ח.
סרטון שמדגים תוצאות פעולה של הבלנדר עם ובלי ואקום (מימין עם ואקום משמאל בלי ואקום):
סרטון שמציג את הבלנדר ואקום של אוזן:
סרטון שמשווה ערכים תזונתיים בין שייק מבלנדר רגיל לשייק בבלנדר ואקום של אוזן:
סרטון שמדגים את פעולת היניקה של הואקום בבלנדר ואקום של אוזן:
סרטון שמדגים את אופן השימוש בבלנדר ואקום של אוזן על רכיביו השונים:
כדי לקבל את ההנחה בסך של 100 ש"ח, אתם צריכים לציין קוד קופון: יוֹל תדר החיים.
להזמנה יש להתקשר ישירות לגיא נעם היבואן: 072-2237524.
רוצים לקרוא עוד על בלנדר ואקום? לחצו כאן
היי יול יקרה
קוראת כל מה שאת כותבת
אני מזמן רוצה לפגוש אותך
אני עכשו בקבוצה של מיראי סבג לוטם ( מירה,) מירה מאד הלחמה לי להיפגש איתך וכמובן שמאד רוצה את הבלנדר אני כבר תקופה ארוכה מיתלבטת עם לקנות בלנדר או מכונת מיצים החלטתי ללכת על הבלנדר בתור התחלה בעבר הייתי שותה המון מיצים ירוקים על הבוקר מאז שהיתקלקלה המכונה בודקת וקוראת כל אינפורמציה באופק חדש המחירים מאד גבוהים כמעט וקניתי ושמחה שעוד לא אני מאד שמחתי שתבואי למפגש הקרוב שלנו עבורי כייף אמיתי לפגוש אותך אשמח עם נוכל לדבר לפני באהבה ?יום מאיר,,?
תודה רבה יהודית יקרה אשמח לדבר איתך!
מוזמנת להתקשר אלי: 0546324422 או לרשום לי את מספר הטלפון שלך ואצור איתך קשר בהקדם האפשרי.
לגבי הבלנדר ואקום ממליצה לך בחום לדבר ישירות עם גיא נועם היבואן.
מחכה לשמוע ממך
יול
הי יול,
המון תודה על ההמלצה וההסברים המפורטים.
רציתי לשאול אם ניסית לטחון דברים עם קליפות כמו שקדים או מש מונבט עם חלק מהקליפות, האם נטחן בצורה חלקה? לי יש מעבד מזון רגיל (אם כי חזק) והקליפות לא נטחנות, מעוניינת לשדרג.
הי דניאל, שמחה שהמאמר היה לך לעזר 🙂 כן הוא טוחן את הקליפות, כמו שקדים עם הקליפה, עד למרקם חלק בדיוק כמו בויטמיקס. המשך יום של שמחה יול
האם הוא טוחן גם חומוס יבש לקמח יבש?האם גם טוען תבלינים כמו קינמון או כרכום או כמון?
כפי שכתוב במאמר הוא לא מתאים לטחינה של יבשים מכיוון שחייבים להוסיף מעט מים לפעולת הערבול בואקום.
לבנדר יש גם אופציה לערבול ללא ואקום ויתכן שבאופציה הזו אפשר לערבל ללא מים. אבדוק ואעדכן.
יש עדכון לגבי טחינת חומוס לקמח?
שלום אסתר,
בלנדר ואקום מיועד להכנת שייקים ויש צורך לשים מעט מים כדי לטחון ולכן פחות מתאים לטחינה של מזונות נוזליים.
שלום גיא
אשמח לבדוק איתך אפשרות רכידת המכשיר
0542228440
הי מיכל:) לגבי רכישה של הבלנדר יש לדבר ישירות עם גיא נועם היבואן בטלפון: 072-2237524.
היי, כתבה מצוינת, אשמח לדעת איך אפשר לקבל את ההטבה של ה 100 שח של הבלנדר וואקום, תודה מראש
תודה רבה שרה 🙂
לקבלת ההטבה יש לדבר ישירות עם גיא נעם היבואן בטלפון: 072-2237524.
בהצלחה!
שלום
מה לגבי קוביות קרח? האם טוחן בקלות?
המון תודה
כן בלי שום בעיה הוא טוחן גם קרח וגם פירות קפואים.
היי יול,
תודה רבה על הכתבה המעולה!
ממש עשית לי חשק לקנות את הבלנדר הזה!
כמעט רכשתי את החיקוי של הויטמיקס מעלי אקספרס ב300 ש"ח ונראלי שאוותר ואקנה אותו.
או את שניהם, תלוי בתשובות לשאלות הבאות שלי –
האם אפשר להכין בו פרישייק קלאסי של פירות קפואים עם יוגורט (יוגורט עיזים או חלב שקדים, חלב רגיל או יוגורט ללא סוכר)?
כלומר, עובד טוב עם קרח ופירות קפואים על בסיס יוגורט/חלב ללא צורך במים?
(לדוגמא – פרישייק קפוא של תפוח ירוק, תמר, תות, פקאן, אגוזים, שקדים, מעט גרנולה ומעט טחינה, על בסיס יוגורט עיזים. הפרישייק שקונה תמיד בריבר :))
וגם – האם אפשר להכין בו ממרחים כמו שוקולד (קקאו, אגוזי לוז, חלב שקדים/חלב, שמן קוקוס) גבינות טבעוניות (מאגוזים) חומוס ביתי, חמאת בוטנים, ממרח תמרים וחלווה, מרקים ורטבים?
והאם אפשר להכין בו (פעם ב… ) מילקשייק וגלידות (גלידה, חלב שקדים או רגיל, עוגיות..)? למרות שממש לא בריא… חח
וגם – איך אשיג את ההנחה של 100 שח?
מה לומר ליבואן?
אשמח מאוד לתשובות לכל השאלות!
תודה רבה 🙂
שלום בת שבע,
עניתי לך בתגובתך השנייה
המשך יום של שמחה!
היי יול,
תודה רבה על כתבה מעולה!
עשית לי ממש חשק לקנות את הבלנדר הזה 🙂
כמעט רכשתי את החיקוי של הויטמיקס בעלי אקספרס ב300 ש"ח ונראלי שאוותר ואקנה את זה,
למרות שזה הרבה יותר יקר. או שארכוש את שניהם אפילו, תלוי בתשובות לשאלות הבאות שלי –
1. האם הבלנדר וואקום עובד טוב עם קרח ו/או פירות קפואים?
כלומר, אפשר להכין בו פרישייק – פירות קפואים על בסיס יוגורט עיזים/יוגורט ללא סוכר או רגיל
או חלב שקדים/רגיל, ללא צורך בהוספת מים?
(פרישייק לדוגמא: תפוח ירוק, תמר, תות, פקאן, אגוזים, שקדים, קצת גרנולה וקצת טחינה, על בסיס יוגורט עיזים?
או על בסיס חלב? הפרישייק הקבוע שלי בריבר 🙂 ) האם הפרישייק יוצא טוב, קפוא ובמרקם חלק וטעים? דומה לrebar?
2. האם אפשר להכין בבלנדר וואקום ממרחים כמו גבינות טבעוניות מאגוזים (קשיו או אחרים), ממרחים כמו ממרח תמרים,
חלווה, חומוס ביתי, ממרח בוטנים, ממרח שוקולד (קקאו, אגוזי לוז לא מסוכרים, שמן קוקוס וחלב שקדים/קוקוס או מים)
משקאות כמו חלב שקדים/קוקוס/אגוזים/שיבולת שועל/אחר, שוקו (קקאו, חלב קוקוס, שמן קוקוס, אגוזי לוז ואו שוקולד מריר 85%),
מרקים, רטבים וכדומה?
3. האם אפשר להכין בו (פעם ב…) גלידה ומילקשייק? (מילקשייק מגלידה, חלב, עוגיות, שוקולדים ו/או אגוזים)? ואייס קפה?
אמנם ממש לא בריא אבל רק לעיתים ממש נדירות.. חח
[שאלה קטנה – יש לך מושג אם יש איך (והאם כדאי) לרכוש חיקוי של הבלנדר הזה בעלי אקספרס/אתר אחר בפחות יקר?]
ושאלה אחרונה – איך אשיג את ההנחה של 100 ש"ח?
אתקשר ליבואן ומה לומר לו?
אשמח ממש ממש לתשובות על כל השאלות!
תודה רבה 🙂
שלום בת שבע 🙂
שמחה לקרוא שאת מתעניינת בבלנדר ואקום! הוא אכן מוצר נפלא ואני ממליצה עליו בחום גם לאחר שנה וחצי של עבודה אינטנסיבית ויומיומית איתו.
על כל שאלותייך יש תשובות במאמר.
הוא אכן עובד עם כל הרכיבים ששאלת בתנאי שמוסיפים לו מעט נוזלים, לא משנה מאיזה סוג. הכי מומלץ להוסיף מים, אבל זה כבר מסיבה בריאותית ולא קשור לעבודה של הבלנדר.
לגבי הגלידות – כפי שכתבתי במאמר אפשר להכין גלידות, אך הן יצא יותר רכותו ופחות סמיכות מאלו שיוצאות בויטמיקס – אבל בעיני הטעם האלוהי שווה את זה!
מכיוון שהבלנדר מאוד קל, במקרה הצורך אפשר לנענע אותו במקום העבודה של המוט בבלנדרים הרגילים, וכך להכין איתו גם דברים יותר סמיכים.
אפשר לכין ממרחים שונים בתוספת של מעט נוזלים. בגלל פעולת הוואקום התוצאה מאוד קרובה לממרח שהוא ללא נוזלים.
לגבי שאלת החיקויים – לא ידוע לי על חיקוי ולדעתי הוא שווה כל שקל ששילמתי עליו.
מהניסיון שלי במקרים האלו כשקונים מוצר זול ופחות איכותי, בטווח הקצר נדמה שחוסכים כסף, אבל בטווח הארוך מסתבר שזו הייתה הבחירה היותר יקרה – לשיקולך!
להשגת ההטבה יש להתקשר לטלפון של היבואן שרשום במאמר ולציין קוד ההטבה : "יול תדר החיים"
אני בטוחה שאת תיהני ממנו, זו אחת הרכישות היותר שוות שאני עשיתי.
בהצלחה!
יול
היי יול
תודה רבה על כל התשובות!!
לא ראיתי שהתגובה הראשונה התפרסמה לכן כתבתי שוב חח.. ולקח לי זמן לראות את התשובה.
בע"ה מתכננת לקנות,
מקווה ממש שזו באמת תהיה קנייה משתלמת ושאצליח להכין בו את הפרישייק שייצא טעים ובמרקם הרצוי ואת הממרחים, משקאות והכל.. ושאדע איך וכמה להוסיף – נוזלים, איך לנענע אותו וכו.. אף פעם לא השתמשתי בבלנדר ?
(ומקווה ממש שלא אצטרך לרכוש גם את החיקוי של הויטמיקס בשביל חלק מהדברים)
שוב ממש תודה! 🙂
בשמחה ובהצלחה!!!
מה מחיר המכשיר ?
כתוב במאמר:
1890 ש"ח
לקוראי המאמר יש הטבה של 100 ש"ח.