רכיבים:
הסוד של הטעם העשיר של הקציצות טמון באיכות של הרכיבים.
קונים ישירות מהמגדל שלכם תוצרת של חקלאות אורגנית ובת קיימא שנקייה מרעלים,
ללא מוצרים מן החי, ללא שמן, ללא מלח, ללא חומרים משמרים וללא חומרי טעם וריח הכי טעים שיש.
לרוטב:
5 – 4 עגבניות יבשות אורגניות
1-2 רצועות דקות של פלפל אדום מיובש (לא הכרחי)
2 עגבניות שרי אורגניות
4 תמרי מג'הול אורגני
עלי בזיליקום אורגניים
1 כפית גבעול סלרי אורגני מיובש וטחון
1 כפית עלי סיקורניה
קורט לימון אורגני (ממש נגיעה)
אופן ההכנה:
משרים את העגבניות והפלפל המיובש, מכניסים את רכיבי הרוטב לבלנדר ואקום
מערבלים ו… הרוטב מוכן.
אפשרויות הגשה:
צ'יפס בטטות מיובשות:
לצד צ'יפס בטטות מיובש שחתוך לפרוסות דקיקות בעובי של 1 מ"מ במנדולינה.
עם פסטת ירקות:
ירקות כמו קישוא, בטטה, דלעת, דלורית, סלק מגורדים במקלף רצועות דקות או בקוצץ מזון ספירלי
שמים בצלחת את הפסטה ועליה את הרוטב ומקשטים עם עלה של בזיליקום מעל.
עם קציצות רואו:
כתבו לי איך יצא לכם ועם איזה אופציה הכי אהבתם את רוטב עגבניות הרואו.
בתיאבון 🙂
רוצים ללמוד עוד כיצד לחיות בתדר חיים גבוה?
הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה של יוֹל ותקבלו ישירות לתיבת המייל שלכם מאמרים, טיפים, הטבות ומידע על אירועים קרובים : )